Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.
Formålet med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan du kan bidra til å innføre og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon. Vi veksler mellom forelesninger og gruppeøvelser og dekker følgende tema:
Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer
Grunnforutsetninger
«Hygienepakken» og aktuelle standarder for mattrygghet
Planlegging av et HACCP-studie
Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk
Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
Fareanalyse, kritiske styringspunkter, kritiske grenser, overvåking og korrigering
Verifisering og dokumentasjon
Kurset retter seg til deg som arbeider med catering, storkjøkken, grossister, detaljister og andre småskalaaktører som produserer, frembyr og/eller lagrer mat. Kurset er mest aktuelt for bedriftens daglige leder, produksjonsleder, IK-MAT ansvarlige person, kjøkkensjef, ferskvaresjef og kokker. Kurset anbefales også for alle med ansvar for mathåndtering, TRYGG MAT-systemer, internkontroll, risiko styring, ledelse, hygiene og kvalitet og deltakere i HACCP-team.
Se flere kurs fra Hygieneconsult AS (4)
Påmeldingsskjema Kontakt oss